Oproepen, opdrachten en berichten voor professionele kunstenaars

Adverteren

Adverteerders komen onder  de aandacht bij 9000 beroepskunstenaars
De site wordt gemiddeld twee keer per maand middels een nieuwsbrief onder de aandacht gebracht bij meer dan 9000 professionele kunstenaars. Opdrachtgevers en overheden kunnen hun boodschap/opdracht gratis laten publiceren op de brede middenberm van de homepage.

Adverteren op oproepenvoorkunstenaars.nl kan op verschillende manieren:

In de middelste kolom: 550 x 100 pixels voor €250,- p. maand of €70,- p. week.

In de rechter kolom 240 x 125 pixels voor €150,- p. maand of €30.- p. week.

Oproepjes op de pagina Van&Voor, zijn kleine berichten van en voor kunstenaars. Het gaat hier om kleine berichtjes van en voor kunstenaars met maximaal 52 woorden (daarna kan er door verwezen worden naar een site), zoals een oproep voor het delen van een atelier, overnames van siliconenmallen voor bronsgieters, de vraag naar een artist-in-residence, etc...

Alle prijzen zijn exclusief BTW.

Voor Kunstenaars:

Op oproepenvoorkunstenaars.nl vind je de meest uiteenlopende oproepen en andere berichten voor professionele kunstenaars en fotografen.

Kunstopdrachten, open calls, inschrijvingen voor exposities, ateliers, artist-in-residences, wedstrijden, prijzen, etc..

separator-div

Voor Opdrachtgevers:

Op oproepenvoorkunstenaars.nl kunnen opdrachtgevers en overheden hun oproepen kosteloos onder de aandacht brengen bij 9000 professionele kunstenaars.

Oproepen kunnen op verzoek en tegen een geringe vergoeding nog prominenter op deze site en in onze nieuwsbrief onder de aandacht worden gebracht.

Ga naar onze pagina adverteren.

separator-div

Oproepen Voor Kunstenaars werkt samen met het Prikbord van BOK


BOK werkt samen met online Art Gallery ArtleaderActiviteiten van Oproepen voor Kunstenaars worden mede mogelijk gemaakt door het Pictoright Fonds.