Oproepen, opdrachten en berichten voor professionele kunstenaars

Ateliers te huur in Zuidoost Amsterdam

vrijdag 3 juli 2020

Open Ateliers Zuidoost beheert twee van de grootste cultuurbroedplaatsen van Amsterdam Zuidoost: Kruitberg en Echtenstein. De broedplaatsen bieden werkruimte aan meer dan 60 creatieven en fungeren als centrum voor kunst en experiment in Zuidoost. Het gehele jaar door wordt een divers cultureel programma aangeboden met o.a. festivals, tentoonstellingen en netwerkbijeenkomsten

Kruitberg


Kruitberg is gelegen aan het Kraaiennest metrostation en telt 36 ateliers met een totale oppervlakte van zestienhonderd vierkante meter. De ateliers zijn gevestigd op de begane grond en eerste verdieping van de flat en variëren in grootte van 22 tot 73 vierkante meter. Er zijn momenteel 4 ruimtes beschikbaar waarvan de huur tussen de €178,- en €227,- per maand ligt. De servicekosten zijn hier niet bij inbegrepen. De prijs per vierkante meter bedraagt €65,- per jaar plus servicekosten. 

Bezichtiging;
Als u vragen heeft of een afspraak wil maken om het voorbeeld atelier te bezichtigen kunt u contact opnemen met Cary Speksnijder via Werkgroep Kruitberg.

Het atelier dat u uiteindelijk aangeboden krijgt kan afwijken van het voorbeeld atelier. U kunt in uw motivatie vermelden of uw voorkeur uitgaat naar een klein of groot atelier.
Per direct beschikbaar. Zie ook Oazo.nl


Echtenstein


Echtenstein is gelegen aan de Daalwijkdreef en telt vierentwintig ateliers met een totale oppervlakte van 660 vierkante meter. De ateliers zijn gevestigd op de begane grond en eerste verdieping van de flat en variëren in grootte van 14 tot 36 vierkante meter. De huurprijs bedraagt €65 per vierkante meter per jaar plus servicekosten. 

Beschikbaar; 
Er zijn momenteel 6 ateliers beschikbaar waarvan de huur tussen de
€75,- en €280,- per maand ligt. De servicekosten zijn hier niet bij inbegrepen.

Bezichtiging;
Als u vragen heeft of een afspraak wil maken om het voorbeeld atelier te bezichtigen kunt u contact opnemen met Cooder Kwakkel.

Het atelier dat u uiteindelijk aangeboden krijgt kan afwijken van het voorbeeld atelier.  U kunt in uw motivatie vermelden of uw voorkeur uitgaat naar een klein of groot atelier.

U kunt reageren via de advertentie, kijk eerst of u aan de voorwaarden voldoet via Atelier broedplaatsen in Amsterdam

Als de advertentie gesloten is maakt het bestuur van stichting OAZO een selectie uit de kandidaten die positief getoetst zijn door de CAWA. Als u geselecteerd bent ontvangt u een persoonlijk aanbod voor een atelier. U kunt in uw motivatie vermelden of uw voorkeur uitgaat naar een klein of groot atelier. Per direct beschikbaar.

 

Voor Kunstenaars:

Op oproepenvoorkunstenaars.nl vind je de meest uiteenlopende oproepen en andere berichten voor professionele kunstenaars en fotografen.

Kunstopdrachten, open calls, inschrijvingen voor exposities, ateliers, artist-in-residences, wedstrijden, prijzen, etc..

separator-div

Voor Opdrachtgevers:

Op oproepenvoorkunstenaars.nl kunnen opdrachtgevers en overheden hun oproepen kosteloos onder de aandacht brengen bij 9000 professionele kunstenaars.

Oproepen kunnen op verzoek en tegen een geringe vergoeding nog prominenter op deze site en in onze nieuwsbrief onder de aandacht worden gebracht.

Ga naar onze pagina adverteren.

separator-div

Oproepen Voor Kunstenaars werkt samen met het Prikbord van BOK


Activiteiten van Oproepen voor Kunstenaars worden mede mogelijk gemaakt door het Pictoright Fonds.

Overige oproepen

Open Call: de Maker achter de Maker Award

Oproep inschrijving 27e editie Kunstschouw

Open Call: Expositie en werkbijdrage Galerie Noord

Gevraagd: kunstenaars die les willen geven

Open Call AIR Witte Rook Breda

Aanmelding nieuwe leden kunstenaarsvereniging Hoorn en omstreken

Open Call voor Bosch Parade 2021

Open Call voor klimaatadaptief kunstwerk

Oproep: Woest en Bijster 2021

OPEN CALL 2021: plannen voor beeldend kunstproject in Amersfoort indienen t/m 15 september

Ateliers te huur in Zuidoost Amsterdam

Open Call AIR Helmond op Landgoed Leonardus

Pictoright Steunfonds

Open oproep kunstproject Parel op het dak

Oproep AIR Nieuw en Meer, Amsterdam

Ruimte voor Talent

Ontwerpwedstrijd Kunstwerk raadzaal Stadhuis Tilburg

Subsidie voor corona cultuurprojecten in Nijmegen

Open Call: De Wacht-Ruimte

Oproep: Ga jij Pouloueff verlichten?

Open Call Apprentice Master project 2020/2021