Oproepen, opdrachten en berichten voor professionele kunstenaars

Let op: deadline verstreken!

Open call: Kunstenaars gezocht voor exposities in het Haute Cultuurhuis

zondag 24 september 2023

UPDATE 24 OKT: 'Met de aanmeldingen is het zo goed gegaan, dat we een beetje vol geraakt zijn. Daarom willen we de open call vervroegd sluiten.'  

''Kunst bestaat alleen door het oog van de toeschouwer; in het kijken. Er gebeurt iets in én met de kijker. Deze raakt geïnspireerd of krijgt munitie om na te denken. Dus als jouw kunst ligt opgeslagen in je atelier is dit eeuwig zonde, toch? Verlang jij ernaar om je werk te laten zien? Kom dan exposeren in het Haute Cultuurhuis!''  

Het saaie stukje tekst over wie wij zijn

Aldus het Haute Cultuurhuis, een cultuurhuis én een vergader- en trainingslocatie dat de zakelijke en culturele markt bedient en daarmee een divers publiek bereikt. Van de 'weelderige kunstlover' tot de 'kriebelende kunstluis'. Het publiek kan hier op een laagdrempelige manier kennis maken met professionele kunst.Zodat ze zich kunnen laten inspireren tijdens een saaie vergadering of zich verwonderen in de Kunstgang.

Onze droom

Met de Kunstgang willen wij onze gasten verleiden om de gang naar de kunsten in te slaan. Samen creëren we nieuwe ontmoetingen tussen mens en kunst. Laten we de poort openen voor de startende kunstspeurder.

Sarah Jonker over

“Nog nooit zat ik zo ontspannen bij een Q&A op de mooie afsluiting van ‘Mind the Gap’. Wat wil je als de zon schijnt, er varkens scharrelen op de achtergrond en de vragensteller uitdagende vragen stelt. Dit was een goed gesprek met Claudia van Rooij, creatief directeur. Ik kan iedereen van harte aanraden te exposeren in het Haute Cultuurhuis. Bedankt voor de geweldige afsluiting en goede zorgen!”

Nieuwsgierig? Neem dan uiterlijk 30 november contact op met Flo van Dam, co-creator bij het Haute Cultuurhuis. E-mail: Flo van Dam of bel 06-37174807.

Voor Kunstenaars:

Op oproepenvoorkunstenaars.nl vind je de meest uiteenlopende oproepen en andere berichten voor professionele kunstenaars en fotografen.

Kunstopdrachten, open calls, inschrijvingen voor exposities, ateliers, artist-in-residences, wedstrijden, prijzen, etc..

separator-div

Voor Opdrachtgevers:

Op oproepenvoorkunstenaars.nl kunnen opdrachtgevers en overheden hun oproepen kosteloos onder de aandacht brengen bij 9000 professionele kunstenaars.

Oproepen kunnen op verzoek en tegen een geringe vergoeding nog prominenter op deze site en in onze nieuwsbrief onder de aandacht worden gebracht.

Ga naar onze pagina adverteren.

separator-div

Oproepen Voor Kunstenaars werkt samen met het Prikbord van BOK


BOK werkt samen met online Art Gallery ArtleaderActiviteiten van Oproepen voor Kunstenaars worden mede mogelijk gemaakt door het Pictoright Fonds.

Overige oproepen

Open Call: Forever Young

Open Call Glass Talent

Oproep artist-in-residence Nieuw en Meer

Lukida zoekt kunstenaars als invaldocent

Open Call Waag Futurelab: Digital Deal

Open Call: Toekomstdenkers

Open Call Gastatelier Vrouw Muskens

Oproep Beeldentuin Cuijk 2024

Open call: Pictura zoekt kunstenaars met lef

Oproep inschrijving Kunstschouw 2024

Gezocht: commissieleden ACBK Schiedam

Open Call: Kunst in de Buitenlucht! 🌳

Open call: Kunstenaars gezocht voor exposities in het Haute Cultuurhuis

Geef je op voor 'Maker zoekt maker'

Plannen voor beeldend kunstproject in Amersfoort indienen t/m 24 september 2023

Open call voor kunst in het Wilhelminapark Breda

Open Call AiR Helmond part II

Oproep voor fotografen door Stadsarchief Amsterdam

Atelier te huur in Ravenstein

Kunstopdracht: Een beeld van Henk Taets van Amerongen

Open Calls DNA Kunstexpeditie Dedemsvaart

Kunstopdracht Centraal Park Zoetermeer

Zuid. Open Call 2023

Gedeeld atelier te huur in Loods 6 aan het IJ in Amsterdam

Open Call ZOOkeeper #2